Välkommen

Eftersom alla andra stora taxi-företag har en hemsida på Internet, tänkte jag att vi i Tibro inte ska vara sämre utan också ha en sådan, där vi kan presentera oss och berätta lite om vår verksamhet.

Tibro Taxi AB är en beställningscentral för person och godstransporter. Den består av 6 taxi-bilar där varje taxi ägs av respektive taxiägare, och vilkens rörelse bedrivs som enskild firma. Dessa taxiägare äger också Tibro Taxi AB gemensamt. Utöver taxi-bilarna så erbjuder centralen genom Tibro Transport och Färdtjänst AB 2 specialfordon som är avsedda för rullstolstransporter, samt genom Fagersanna Taxi en 7-sitsig storbil som är avsedd för skoltransporter. Dessa entreprenörer är fristående och har endast samarbetsavtal med Tibro Taxi AB. Bolaget har en telefonist anställd som sköter dirigeringen av fordonen, fakturering m m.

Tibro Taxi AB har avtal med Västtrafik som genom Samres förmedlar alla sjukresor och färdtjänstuppdrag, samt med Tibro Kommun för transport av skol och dagvårdsresenärer.

Vi är medlemmar i Taxi Skaraborg , och Svenska Taxiförbundet.

Sidansvarig: Bo Welander

Telefon till Tibro Taxi är 0504-10700 ..........Telefon till Samresor är 020-919090 ..........

Sidor på den här sajten copyright © av Bo Welander. URL: http://w1.504.telia.com/~u50402875/