Hitta oss

Tibro Taxi AB
Parkgatan 1
543 36 Tibro

 Karta

 Nå oss

Tibro Taxi AB
Tel: 0504-107 00
Mail: tibro.taxi@telia.com

Välkommen.

Eftersom alla andra stora taxi-företag har en hemsida på Internet, tänkte jag att vi i Tibro inte ska vara sämre utan också ha en sådan, där vi kan presentera oss och berätta lite om vår verksamhet.

Tibro Taxi AB är en beställningscentral för person och godstransporter. Den består av 6 taxi-bilar där varje taxi ägs av respektive taxiägare, och vilkens rörelse bedrivs som enskild firma. Dessa taxiägare äger också Tibro Taxi AB gemensamt. Utöver taxi-bilarna så erbjuder centralen genom Tibro Transport och Färdtjänst AB 1 specialfordon som är avsett för rullstolstransporter, samt genom Fagersanna Taxi en 7-sitsig storbil som är avsedd för skoltransporter. Dessa entreprenörer är fristående och har endast samarbetsavtal med Tibro Taxi AB. Bolaget har en telefonist anställd som sköter dirigeringen av fordonen, fakturering m m.

Tibro Taxi AB har avtal med Västtrafik som genom Samres förmedlar alla sjukresor och färdtjänstuppdrag, samt med Tibro Kommun för transport av skol och dagvårdsresenärer. Vi har också avtal med Riksfärdtjänsten Sverige.

Vi är medlemmar i Svenska Taxiförbundet , Taxi Skaraborg och Biltrafikens arbetsgivareförbund.

Bo Welander.

Telefon till Tibro Taxi: 0504-107 00 ..........Telefon till Samresor: 020-919090 ..........

Sidor på den här sajten copyright © av Bo Welander. URL: http://www.w-r.se/taxi/index.html