Nu kan jag gå normalt igen

God eftermiddag och välkomna tillbaka till min blogg, förhoppningsvis har ni alla en bra fredag och ser fram emot helgen lika mycket som jag. Idag tänkte jag tala väl om ett företag jag varit i kontakt med under en stor del av mitt liv, då jag som bekant har haft en del problematik med mina fötter.

Redan som ung blev jag rekommenderad salongen Fina Fötter i Sjöstan som på senare dagar hjälpt mig med många av mina fotproblem. Jag har prövat en hel del olika salonger som erbjuder behandlingar inom fotvård men inget har tyckts fungera, förens jag sökte mig till salong Fina Fötter i Sjöstan som erbjuder medicinsk fotvård i Sickla med omnejd. Då jag sedan barnsben haft väldigt lätt att få nageltrång, som har orsakat en del smärta, har detta företaget hjälpt mig och lärt mig mer om hur jag ska kunna förebygga det på ett sätt jag inte visste förr. Har du liknande problem själv och söker medicinsk fotvård i Sickla kan jag starkt rekommendera just detta företag. Jag lever idag ett liv utan nageltrång och smärta, tack vare detta företag, dessutom har jag mött personer som upplevt exakt samma känsla som mig. Detta företag gör skillnad för oss med fotproblematik. Företaget i sig har gjort mycket för mig men det viktigaste av allt är Suzanne Andersson, grundare av företaget, som har mitt fulla förtroende då hon är kunnig inom sin sak och går in fullhjärtat i det hon gör. Så med hennes professionalitet och kunskap, även hennes glädje och energi, gör att jag med gott samvete kan föreslå för dig med fotproblem som behöver medicinsk fotvård i Sickla att kika in hos henne.