Få hjälp med ångest hos Wellbeeing

Hej igen, allesammans! Jag hoppas att ni alla mår bra och att veckan har varit bra så här långt. Som ni vet så brukar jag ju för det mesta skriva om lite allt möjligt som faller mig in här på bloggen och idag så tänkte jag faktiskt att jag skulle ta och skriva om någonting som har varit oerhört efterfrågat nere i kommentarsfälten. Nämligen det här med ångest, kbt och samtalsterapi för dig i Karlstad med omnejd.

Anledningen till att det här har kommit upp på min blogg beror främst på att jag själv har nämnt det ett fåtal gånger och sedan så har det varit många av er som sedan har hört av er och vill veta lite mer om vart man ska vända sig. Då jag tycker att mental hälsa är någonting som är otroligt viktigt, så vill jag givetvis kunna vara behjälplig på något sätt och därför så tänkte jag faktiskt tipsa er om ett företag vid namn Wellbeeing som erbjuder just samtalsterapi och kbt för er som befinner er i eller någonstans omkring Karlstad. Jag har själv valt att vända mig till Wellbeeing och känner verkligen att jag har fått de verktygen som jag behöver för att kunna komma vidare i livet och inte fastna med min ångest. Som många av er redan vet, och som jag har skrivit om många gånger här på bloggen, så har jag ju svår ångest, men har nu inte skrivit om detta på ett tag just på grund av att jag faktiskt har mått mycket bättre. En stor del av detta är ju att man måste jobba hårt med sig själv att kunna ta sig till ett bättre ställe mentalt, men det är ju oerhört viktigt att veta hur man ska göra för att komma dit och det var precis det som jag fick hjälp med hos Wellbeeing.